Assistent-trainer Michel Breuer stapt deze zomer van De Graafschap over naar Excelsior. De 43-jarige voormalig verdediger keert daarmee terug bij de club waar hij in 1998 zijn professionele voetbalcarrière begon.

“Ik zie nog best veel dezelfde gezichten als ik hier rondloop en dat vind ik mooi”, meldt Breuer in reactie op zijn terugkeer bij de Rotterdamse eredivisionist. Als verdediger kwam hij tot 2004 uit voor Excelsior. De trainer laat weten te willen groeien in zijn nieuwe rol naast het veld. “Mijn gevoel bij de club en de staf is heel goed en daarom heb ik deze keuze gemaakt”, aldus Breuer. “Ik zal voornamelijk met de verdedigers aan de slag gaan, maar we gaan met z’n allen keihard aan de slag om met Excelsior weer een mooi jaar in de eredivisie te hebben.’’

De oud-voetballer was in totaal één seizoen in dienst in Doetinchem. Voor komend seizoen bestaat de trainersstaf bij De Graafschap momenteel uit assistenten Mathijs de Waard en Mees Siers en keeperstrainer Jordy Rondeel. Ook blijven fysiektrainer Cris Soler en videoanalist Leon Hese onderdeel van de staf. Een hoofdtrainer wordt nog altijd gezocht.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met streekomroep REGIO8.

© Foto: RTV Ideaal