Komend weekend wordt er in Laren weer het rockevenement BullRock gehouden. Het evenement begint op vrijdagmiddag en zal tot en met zondag duren. BullRock is een initiatief van een groot aantal vrienden uit Laren en omstreken. Het 3 daagse evenement trekt ieder jaar vele bezoekers.

Dit jaar wordt er op vrijdag begonnen met de Nijmeegse hardrockband Navarone die met een combinatie van scheurende gitaren en de uithalen van zanger Merijn van Haren de jaren zeventig-rock de moderne tijd in slingert. Daarna is het de beurt aan Tricklebolt. De zaterdag overdag staat in het teken van BullRock radio waarna er in de feesttent wordt afgetrapt met de bant Voltage. Ook de Stones Sessions en Livin’Boom zijn van de partij die avond. Op de zondag is om 10 uur al geopend en zal Boh Foi Toch een optreden verzorgen. Ook Muziekvereniging Apollo uit Laren zal op het podium verschijnen om de editie 2022 af te sluiten.

Op zaterdag is BullRock, het radioprogramma, te horen en te zien via YouTube en de radio- en tv-kanalen van Ideaal. Op IdeaalTV evan 10:00 tot 16:00 uur. En van 16:00 tot 18:00 uur live via Radio Ideaal. Uitgezonden wordt vanuit het hotel aan de Huenderstraat. Wie zin heeft kan binnenlopen om een verzoeknummer aanvragen.

© Foto: Christiaan Slot