Met de hoofdingrediënten mechanisch spektakel, muziek, kinderattracties en gezelligheid is het Achterhoekse dorp Nieuw Wehl op zaterdagavond 29 en zondag 30 juli de ideale uitvalsbasis voor `n gemoedelijk weekend voor jong en oud. Op zaterdagavond 29 juli is het tractorspektakel vanaf 18:00 uur te zien zijn op de verlichte wedstrijdbaan. Tegelijkertijd barst het feest los met de de Achterhoekse coverband Basement. Van de oude klassiekers tot aan de nieuwste popsongs en zelfs de meest foute nummers worden als muzikale meesterwerkjes uit de speakers gepompt.

Zondag 30 juli begint de trekkertrekwedstrijd om 9:30 uur. Tijdens dit weekend gaan meer dan 80 deelnemers in meerdere gewichtsklassen uitmaken wie de sterkste is. Tussendoor worden ook demo’s verreden. Voor de kinderen is er weer veel speelplezier. Er is een grote zandbak aanwezig en kinderen kunnen zichzelf laten schminken. Daarnaast zijn er diverse springkussens en is minisleepwagen De Potige Smurf weer present om ook de jongste onder ons hun eerste trekkertrekervaring te laten opdoen. Alles is overzichtelijk bij elkaar geplaatst zodat ouders hun kind niet uit het oog hoeven te verliezen. Kortom een weekend vol buitenplezier.

Trekkertrek Nieuw Wehl wordt gehouden aan de Mgr. Hendriksenstraat in Nieuw Wehl. De entree bedraagt 7,50 euro per dag, kinderen onder de 12 jaar hebben gratis entree. Meer informatie is te vinden op www.trekkertreknieuwwehl.nl.

© Foto: Stichting Trekkertrek Nieuw Wehl