Na de hoofdrollen, maakte KRO-NCRV nu ook de namen van de discipelen van The Passion 2022 bekend. De live-uitzending van The Passion 2022 vindt plaats op donderdag 14 april om 20.30 uur op NPO 1.

De zeer gevarieerde cast zorgt er volgens KRO-NCRV voor dat het verhaal van The Passion voor iedereen toegankelijk wordt gemaakt jong, oud, gelovig of niet. Ook dit jaar is de groep discipelen een diverse samenstelling van bekende gezichten die in het muzikale paasverhaal Jezus vergezellen tijdens zijn ‘laatste uren’. De acteurs, presentatoren en artiesten die de groep discipelen spelen zijn, Camilla Dreef, Iris Stenger, Jannes Heuvelmans, Jasmin Sendar, Juneoer Mers, Peggy Vrijens, Robin Zijlstra, Sydney Tros en Tim Hogenbosch. Naast de acteurs, presentatoren en artiesten die te zien zijn in de vriendengroep van Jezus, vervullen net als elk jaar ook verschillende bekende Nederlanders een verrassende bijrol in het grootste muzikale paasevenement van Nederland. Zo is er een rol weggelegd voor BinnensteBuiten-chef Nadia Zerouali, kruipt First Dates-gastheer Sergio Vyent samen met Boer Zoekt Vrouw-boerin Steffi in de rol van Petrus-herkenners en vormen Marcel van de Ven & Thijs Wattimena van Hunted het arrestatieteam in The Passion. Komende weken worden nog enkele bijrollen onthuld.

Eerder werd al bekend dat Soy Kroon (Jezus), Noortje Herlaar (Maria), Dennis Weening (Judas), Thomas Cammaert (Petrus), Kim-Lian van der Meij (Maria Magdalena), Sabri Saad El Hamus (Pilatus) en Sosha Duysker (Verslaggever) onderdeel zijn van KRO-NCRV’s grootste muzikale paasevenement op Witte Donderdag 14 april in Doetinchem. Later deze maand maakt KRO-NCRV bekend wie de rol van verteller dit jaar op zich neemt.

Foto: KRO-NCRV