In het jaar dat Dorpshuis Drempt in de december 50 jaar bestaat wordt er ook gevierd dat het dorpshuis dit jaar ’10 jaar án de aoverkant’ gevestigd is. Het feest wordt gehouden met een gratis optreden van Boerenfeestband Hik uit Hummelo.

In het voorjaar van 2023 werd er in Drempt een benefietavond georganiseerd ten behoeve van verbouwing van het cafégedeelte van het Dorpshuis. Met optreden van de lokale bands Wilko en de Zwoagers, de Flexband, High Voltage en Steve Nippels, een veiling en verloting werd een mooi bedrag opgehaald. Daarnaast werden door lokale ondernemers , verenigingen en sponsoring ook een mooie financiële bijdrage geleverd. In juli 2023 zijn een flinke groep vrijwilligers aan de gang gegaan met de verbouwing van het Dorpshuis. Er werd fors geïnvesteerd in de ruimte zoals nieuwe meubilair en barkrukken. Ook werd het cafégedeelte omgebouwd naar een gezellige ouderwetse bruine kroeg.

Op zaterdag 27 januari wil Dorpshuis Drempt iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage aan de verbouwing van het dorpshuis. ”Dit vieren we met een gratis optreden van Boerenfeestband Hik uit Hummelo. De zaal gaat open om 20.30 uur en je bent van harte welkom aan de Kerkstraat in Voor Drempt. De entree is gratis en we verwachten dat het een gezellig avond wordt” aldus bestuurslid Arnold Wiegand in een interview bij Radio Ideaal. Het Dorpshuis Drempt is een voorziening voor alle inwoners en verenigingen uit Drempt.

© Foto: Arnold Wiegand

Meer foto’s in ons fotoboek