© Foto: RTV Ideaal / Johan Braakman

Het vijfjarig jubileum van High Voltage was een gedenkwaardige avond vol muziek en feest in Dorpshuis Drempt. De lokale band, bekend om hun energieke optredens, vierde deze mijlpaal met een indrukwekkende line-up van gastartiesten. Tijdens de pauze zorgde DJ Maxi Milan voor een naadloze overgang met zijn opzwepende beats, waardoor de feeststemming er goed in bleef.

Het publiek werd getrakteerd op een diversiteit aan muzikale talenten, waaronder de melodieuze zang van Jeroen Beekman, de krachtige trommelslagen van Rob Hetterscheid, de virtuoze gitaarriffs van Paul Kemper (oud gitarist boerenrockgroep Normaal), de unieke klanken van Frans Reijns op de doedelzak, en de levendige trompettonen van Dave Surenbroek.

Het was prachtig om te zien hoe muziek mensen kan verenigen, hoe het ritme en de melodieën een brug slaan tussen jong en oud, en hoe een dorpshuis het kloppende hart van een gemeenschap is. Dit soort evenementen houd de gemeenschap sterk, en het is hartverwarmend om te weten dat Drempt dit koestert.

Meer foto’s in ons fotoboek