Festival Halle Heide “Op ’t Arf in de Hiet” is al verscheidende jaren een groeiend succes. Het kleinschalige cultuur- en familiefestival zal ook dit jaar georganiseerd worden op 16 en 17 september in Halle-Heide.

Het festival staat bekend om zijn unieke concept; verspreid over verschillende (boeren) erven in Halle-Heide kunnen bezoekers al rondfietsend genieten van een verscheidenheid aan theater- en muziekoptredens. Dit alles met als centraalpunt het Heidehuus. Vanuit het buurthuis dat zich kenmerkt als een plek waar de bewoners van Halle-Heide samenkomen om samen activiteiten voor jong en oud te organiseren, is elk erf voor dit festival te bezoeken per fiets, waarbij je als bezoeker een eigen route bepaalt.

Na een optreden heb je de mogelijkheid om direct door te fietsen naar een volgend cultureel optreden óf te genieten bij het Heidehuus van een versnapering, een drankje en een diversiteit aan muziek. In alles ademt het festival gemoedelijkheid, heerst er een ongedwongen sfeer en maak je kennis met veelal culturele pareltjes.

Net als vorig jaar zal het ook dit jaar weer een divers programma worden met muziek, theater en ander vermaak. In het aanbod wordt rekening gehouden met alle leeftijden, waardoor het een echt familiefestival wordt. De voorstellingen overdag duren elk een half uur.

© Foto: Festival Halle Heide