Op 18 januari komen de auteurs van het boek Eenvoudig duurzaam bouwen op tv. Ze geven in het feelgoodprogramma BinnensteBuiten van NCRV/KRO een rondleiding door hun energieneutrale huis in Harfsen.

Een jaar geleden presenteerden industrieel ingenieur Theo Smidt en Atty van de Brake hun praktische boek en maandag 17 januari komt daar het ebook bij. Door diverse interviews in regionale media werd de redacteur van BinnensteBuiten getriggerd en nam contact op voor de tv-opname. “De insteek is het laten zien van onze energieneutrale en duurzaam gebouwde woning, om de kijkers te inspireren. We vinden het wel spannend om op tv te komen”, vertellen de ondernemers. “Het is toch een unieke gebeurtenis en hoe je overkomt op tv weten we natuurlijk niet.”

Naast het papieren boek is vanaf vandaag ook het ebook te koop. Het fysieke boek is te leen in de bibliotheek en te koop bij BoekenGilde en Bol.com. Het ebook is te downloaden via diverse webshops aangesloten bij het CB (Centraal Boekenhuis). Het boek kost 21,95 euro inclusief btw en het ebook 11,95 euro inclusief btw. Het stel kom op 18 januari rond 19.09 uur bij de zender NPO2 op tv bij het programma BinnensteBuiten. Tijdens dit item nemen ze de kijkers mee in een rondleiding door hun energieneutrale huis.

Foto: Theo Smidt en Atty van de Brake