De nieuwe gemeentegids van de gemeente Lochem verschijnt in mei 2024. Een gemeentegids kan volgens de gemeente Lochem niet zonder mooie foto’s. Daarom organiseert de gemeente Lochem in samenwerking met uitgever Akse Media weer een fotowedstrijd.

Er zijn dit keer drie categorieën. De categorieën zijn algemeen, thema collegeprogramma ‘wonen, werken, samenleven en verbinden’ en jeugd. De gemeente Lochem roept inwoners op om van één van de drie categorieën een mooie foto te maken en deze voor 1 oktober 2023 op te sturen naar de gemeente Lochem. Een gemeentelijke jury beoordeelt per categorie de vijf mooiste inzendingen. Deze mooiste inzendingen kan iedereen vanaf begin oktober op de Facebook-pagina van de gemeente Lochem bekijken. Tot 30 oktober 2023 kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen door op de knop ‘vind ik leuk’ te klikken bij de favoriete foto. De winnaar per categorie kreeg de meeste ‘vind ik leuks’. Medio november maakt de gemeente Lochem de winnaars bekend. De drie winnaars krijgen persoonlijk bericht.

De gemeente beloont de drie winnaars met een plaats op de voorpagina van de gemeentegids en een cadeaubon van € 50. De overige genomineerden vinden ook hun foto met naamsvermelding twee jaar lang terug in de binnenzijde van de gemeentegids 2024-2025. Meer informatie over de categorieën, wedstrijdregels en het mailadres waar de foto naartoe gestuurd kan worden is te vinden op de website van de gemeente Lochem.

© Foto: Gemeente Lochem