Een tweejarige deeltijd hbo-opleiding volgen in een vakgebied waar in de Achterhoek veel werk in te vinden is. Dat kan nu, naast je werk en gewoon in de buurt, bij het Grensland College. Het aanbod bestaat uit de Associate degree opleidingen Sociaal Werk, Engineering, Management en Pedagogisch Educatief Professional (PEP). De twee laatste hebben onlangs het predicaat Topopleiding gekregen.

Het Grensland College in Winterswijk biedt praktijkgerichte deeltijdopleidingen aan in de Achterhoek. Deze duren twee jaar en worden gegeven op hbo-niveau. Zo kun je, naast je werk, jezelf verder ontwikkelen. Na twee jaar heb je je Associate degree gehaald. Dit internationaal erkende diploma wil zeggen dat je praktijkgericht bent opgeleid op een niveau dat tussen mbo-4 en een hbo-bachelor inligt. Als je na de Ad nog verder wilt studeren, hoef je nog maar twee jaar om een bachelor te halen. Inmiddels draaien er een aantal Ad-opleidingen op het Grensland College. Deze hebben met elkaar gemeen dat ze een vakgebied beslaan waarin veel vraag is naar goed opgeleide werknemers in onze regio. De eerste studenten aan de Ad Management zijn inmiddels bezig aan hun tweede – en dus laatste – studiejaar.

Meer weten over de mogelijkheden? Kom dan naar de open avond op woensdag 16 november, van 17.00 tot 21.00 uur op het Raadhuis in Winterswijk.

© Foto: Grensland College