Oranjevereniging Hummelo en Oranje heeft tijdens haar algemene ledenvergadering afscheid genomen van twee geliefde bestuursleden. Bestuurders Brenda Rexwinkel en Guido Hilhorst hebben respectievelijk 15 en 18 jaar zitting in het bestuur gehad.

Vanaf 2008 zit Brenda Rexwinkel in het bestuur van de Hummelose Oranjevereniging. In al die 15 jaren heeft Brenda zich vol passie en energie ingezet voor Hummelo en Oranje. De oneindige creativiteit en het doorzettingsvermogen van Brenda is enorm zonder daar zelf veel woorden aan vuil te maken. De Oranjevereniging kon Brenda ten allen tijde op pad sturen met een boodschap of haar vragen om hulp en advies.

In 2005 trad Guido Hilhorst toe tot het bestuur van Hummelo en Oranje. Al snel werden de kwaliteiten van Guido duidelijk. Vanaf 2006 tot en met zijn afscheid, is Guido onafgebroken penningmeester van de vereniging geweest. Zijn creativiteit in samenhang met zijn humor zal het bestuur missen. De combinatie van een druk eigen bedrijf met een druk jong gezin en zitting hebben binnen het bestuur, zal niet altijd eenvoudig zijn geweest.

Het bestuur van Oranjevereniging Hummelo en Oranje is erg verheugd dat Esther van Rijswijk en Jari Bol de vertrekkende bestuurders opvolgen.

© Foto: Hummelo en Oranje