Ideaal

Radio Ideaal: het gezelligste radiostation van de Achterhoek

Radio Ideaal brengt dagelijks het belangrijkste nieuws uit de streek. Je hoort er alles over evenementen en activiteiten in de Achterhoek. En je hoort de meest gevarieerde muziek: de hits van vandaag, de mooiste gouwe ouwe en muziek van eigen bodem. Kortom: Radio Ideaal is het beste radiostation van de Achterhoek! We hebben een studio in Zelhem én in Lochem van waaruit programma’s gemaakt worden.

Ideaal TV en website

Ook via Ideaal TV kan men luisteren naar Radio Ideaal en kijken naar de laatste nieuws- en agendaberichten. Via de website www.radioideaal.nl kan men ook de laatste nieuws- en agendaberichten lezen en live de radio uitzendingen volgen of via uitzending gemist de uitzendingen terug beluisteren.

Goed beluisterd en bekeken!

Radio Ideaal maakt al bijna 30 jaar afwisselende radioprogramma’s voor de mensen in de Achterhoek. De programma’s worden goed gewaardeerd, bekeken (op Ideaal TV) en beluisterd. Uit het laatste kijk- en luisteronderzoek blijkt dat in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst maar liefst 15% van de inwoners (vrijwel) dagelijks naar Radio Ideaal luistert.

Lokale omroep voor de gemeente Bronckhorst én Lochem

Sinds juli 2020 heeft Radio Ideaal de zendvergunning in de gemeente Bronckhorst én de gemeente Lochem. Er werken ruim 80 medewerkers uit de gemeente Bronckhorst én Lochem op vrijwillige basis voor de omroep.