Het Varssels Feest is op vrijdagavond van start gaan met een hilarische voorstelling van cabaretier Ernest Beuving. Na afloop werd er volop gefeest op muziek van DJ Elmo.

Op zaterdagmiddag werden de diverse volksspelen gehouden. Aan het vogelschieten deed een recordaantal van 115 schutters mee. Na 454 schoten slaagde Jelger Zielhorst er in om de houten vogel naar beneden te halen. Nico Freriks nam de kop voor zijn rekening. De vleugels waren voor Remco Lenselink en Sebastiaan Hulshof. De staart kwam op naam van Johnny Roenhorst. Bij het vogelgooien voor dames ging de titel naar Hanny Meulenbrugge. Het jeugdvogelschieten werd gewonnen door Harm Firing. Op zaterdagavond was er een knallende feestavond met muziek en veel show van de band ACHTUNG en DJ T-Cota.

Op zondagmiddag was er een optocht vanaf het Buurthuus Varssel naar het feestterrein bij de Varsselse Molen. Daaraan deden ook het kersverse koningspaar Jelger Zielhorst en Maaike te Stroet mee met een versierde wagen. Het driedaagse feest van Varssel werd afgesloten met muziek van De Stamgasten.

© Foto: Bertus Jolink