Op vrijdag 3 maart start om 11.00 uur de kaartverkoop voor Over De Top Festival, dat op zaterdag 27 en zondag 28 mei 2023 voor de twaalfde keer plaatsvindt op het Swite Terrein in Lichtenvoorde. Snelle beslissers kunnen voor de actieprijs van 30 euro een Early Bird Combiticket kopen, welke geldig is op beide festivaldagen. Er is slechts een beperkt aantal Early Bird Combitickets beschikbaar. Ook is het eerste deel van de line-up aangekondigd met acts als El Jando, Gestapo Knallmuzik (BE) en Bumble B. Boy.

De organisatie van Over De Top Festival presenteert woensdag de eerste artiesten uit de line-up van het festival. “Vorig jaar hebben we met twee volle festivaldagen fantastische bands en artiesten mogen aanschouwen en dat gaan we dit jaar weer doen. Ik kijk zelf enorm uit naar El Jando, het Achterhoekse trio maakt dit jaar zijn comeback op Over De Top en dat gaat magisch worden”, aldus organisator Niek Krabben.

Over De Top Festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 27 en zondag 28 mei 2023 op het Swite Terrein in Lichtenvoorde. Op de website van het festival is informatie over combitickets en voorwaarden te vinden.

© Foto: Pieter Postma