Een tocht over 8.000 kilometer naar de Noordkaap. Die uitdaging gaan Robert Baars en Ron Ketelaar namens Kab aan. “Als ondernemende accountants zijn wij dagelijks in beweging om op topniveau te presteren en het beste uit onze klanten en onszelf te halen. Nu willen we letterlijk in beweging komen. Door deze uitdaging aan te gaan willen wij iets terugdoen voor de maatschappij”, vertellen Robert en Ron.

Acht dagen puur avontuur. Expeditie Noordkaap is een autotoertocht met als eindpunt een bezoek aan de Noordkaap zelf. Tijdens de expeditie telt het wedstrijdelement continu mee, maar het is beslist geen race. Iedereen moet zich houden aan de lokale verkeersregels en dit zal dus ook zwaar meetellen in de puntentelling. De Noordkaap ligt op het eiland Magerøya wat het noordelijkste punt van Europa is, op 307 meter boven het niveau van de Arctische Oceaan.

De Voedselbank verstrekt voedselhulp aan mensen die voor een bepaalde periode financieel de eindjes niet meer goed aan elkaar kunnen knopen. Helaas is in een rijk land als Nederland de Voedselbank hard nodig. Het leven voor mensen met financiële problemen is een echte uitdaging. Zij komen onder het sociale minimum met alle negatieve effecten van dien.

© Foto: Kab Accountants en Belastingadviseurs