© Foto: Jeffrey van Londen

Zaterdag was het tijdens Koningsdag ook weer erg gezellig in Keijenborg. De ochtend werd begonnen met muziek van Schutterij St. Jan, met alle aanwezigen het Wilhelmus en een openingswoord door wethouder Antoon Peppelman van de gemeente Bronckhorst. Bert Jolink van het Oranje comité Keijenborg begon daarna aan de uitleg van de activiteiten.

Er was dit jaar ook weer de zeskamp. Daar kon de jeugd door middel van diverse spelonderdelen weer strijden voor de eerste plaats. Zo was er onder meer; de stormbaan, de survivalbaan, touwtrekken, Big Bag lopen en spons gooien. Voor de oudere jeugd was er weer volleybal. Dit jaar deden er 4 teams mee en het werden weer spannende wedstrijden.

Voor de kleinsten was er schminken, knutselen, een zandbult, diverse springkussen en nieuw dit jaar een kleedjesmarkt. Deze manier van spulletjes verkopen sloeg goed aan. Nadat de ochtend geslaagd was ging het middagprogramma vanaf 14:00 uur verder met live muziek in de tent die was geplaatst op het evenemententerrein in Keijenborg.

Meer foto’s in ons fotoboek