© Foto: RTV Ideaal (archief)

Locoburgemeester Ria Leliveld reikte dinsdagavond een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer Bennie Sieverink uit Lochem. Dit gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering van de Stichting Keidagen Events.

Bennie zette zich jarenlang belangeloos in als bestuurslid en vrijwilliger voor verschillende verenigingen en instanties in de gemeente Lochem. Hij deed dat naast zijn zelfstandig ondernemerschap als slager. Medebestuurders prijzen Bennie Sieverink om de toewijding waarmee hij nieuwe ontwikkelingen durfde op te pakken en uitdagingen durfde aan te gaan.

Bennie Sieverink is het langst zittende bestuurslid van de Stichting Keidagen Events Lochem. Hij was voorzitter van de Kermiscommissie, maar dacht hij ook mee over allerlei andere voorkomende zaken. Mede dankzij die enorme inzet zijn de Keidagen geworden tot wat ze nu zijn. Het evenement is niet weg te denken uit de Lochemse samenleving en zet de gemeente Lochem flink op de kaart.

Al meer dan 40 jaar is Bennie Sieverink lid en bestuurslid van de Lochemse Ondernemers Vereniging (LOV). Door zijn contacten binnen de gemeente Lochem en bij de Stichting Keidagen kon hij vaak het voortouw nemen in zaken die de LOV aangingen.