Verkeer tussen de Achterhoek en Enschede kan maandag geen gebruikmaken van de N18 tussen Varsseveld en Enschede. Een vrachtwagen is daar maandag aan het eind van de ochtend gekanteld, Rijkswaterstaat verwacht dat de afsluiting tot middernacht duurt.

Het ongeval vond rond 11.50 uur plaats op de N18 tussen Varsseveld en Enschede, ter hoogte van Haaksbergen, zo schrijft REGIO8. Bij het ongeval is een dieselspoor op de weg gekomen en de vangrail is flink beschadigd. Ook ligt de lading van de vrachtwagen, bevroren kippenvlees, verspreid over de weg. “Een deel van de vangrail moet vervangen worden en de lading kippenvlees moet worden geruimd”, legt een woordvoerder van de Rijkswaterstaat uit, zij verwachten dat de weg in beide richtingen tot ten minste middernacht gesloten blijft.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. Verkeer in de richting van Doetinchem wordt omgeleid via de afrit Enschede-West Apeldoorn. Verkeer richting Enschede en Hengelo kan omrijden via knooppunt Oud-Dijk Arnhem/Apeldoorn.

© Foto: RTV Ideaal (archief)