© Foto: Niels Peters

De 183 vrijwilligers van de grote rommelmarkt in Nieuw-Wehl waren zondagmorgen al vroeg in de benen om alles in gereedheid te brengen voordat de poorten om stipt 10:00 uur geopend werden voor de duizenden bezoekers. De meer dan 70 marktkramen met diverse spullen waren mooi ingericht waardoor alle ingezamelde items goed te bewonderen en gemakkelijk te verkopen waren.

Het weer zat erg mee, waardoor de koopjesjagers ook kon genieten van andere activiteiten op het zonovergoten terras zoals het rad van avontuur of de vers gebakken heerlijke oliebollen. De penningmeester deelde aan het einde van de dag trots mee dat er ook dit jaar weer een mooie bijdrage geleverd kan worden aan het uniformen- en instrumentenfonds van Schutterij de Eendracht Nieuw-Wehl.

Tijd voor uitrusten is er nauwelijks voor het bestuur en de actieve leden van de vereniging. Van 12 tot en met 14 juli vindt het jaarlijkse Schuttersfeest alweer plaats, waar de voorbereidingen nu gaan beginnen. Op de hoogte blijven van de activiteiten van Schutterij de Eendracht Nieuw-Wehl kan via de Facebookpagina.