Overhandiging van de nieuwsbrief van Parkmanagement Zutphen aan Rick Verschure door parkmanager Rob ten Bok(links).

Bij alle bedrijven op de bedrijventerreinen in Warnsveld en Zutphen belandt deze dagen een nieuwsbrief van Parkmanagement Zutphen in de bus.

De stichting, die zich inzet voor de bedrijventerreinen, wil daarmee laten zien wat parkmanagement inhoudt en wat bedrijven hieraan hebben. Zij kunnen zich via de nieuwsbrief direct aanmelden voor een digitale nieuwsbrief, om voortaan sneller en beter geïnformeerd te worden over de ontwikkelingen op de bedrijventerreinen. Parkmanager Rob ten Bok overhandigde wethouder Rick Verschure het eerste exemplaar.

Parkmanagement Zutphen is al decennia actief in de gemeente. Eerst als Handel- en Industriestichting Zutphen, later werd dat de stichting Parkmanagement Zutphen. De stichting werkt nauw samen met ondernemers, gemeente, politie, brandweer, beveiliger en Bedrijvenkring Zutphen om de bedrijven schoon, heel en veilig te houden.

De collectieve voorzieningen via Parkmanagement Zutphen worden betaald uit een ondernemersfonds. Dit wordt gevuld met de opbrengsten van de OZB die door de gemeente Zutphen wordt geïnd bij de eigenaren en gebruikers van panden op de bedrijventerreinen De Mars, De Stoven, De Revelhorst en de Lage Weide. De gelden vloeien volledig terug naar de ondernemers.

© Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau