© Foto: RTV Ideaal / Eddy Boerman

Zaterdag kon op het Reurpop festival in Ruurlo worden genoten van een line-up met zowel lokale als nationale artiesten. Enkele van de artiesten die optraden waren Bökkers, Outsiders, Fort Fiesta, Immer Hansi, Darris, The Hillbilly Moonshiners en Mark’s Hazes Tribute.

Het festival biedt een mix van muziekgenres en belooft een geweldige ervaring te worden voor bezoekers van alle leeftijden. Reurpop is een jaarlijks muziekfestival dat plaatsvindt in Ruurlo. Het festival werd voor het eerst georganiseerd in 2007 en is sindsdien uitgegroeid tot een populair evenement in de regio.

Het idee voor Reurpop kwam van een groep vrienden die een feest wilden organiseren voor hun eigen plezier. Dit kleinschalige feest groeide al snel uit tot een volwaardig festival met verschillende podia, een breed scala aan muziekgenres en diverse andere vormen van entertainment, zoals theater en straatacts.

Reurpop heeft als doel om een breed publiek aan te spreken, van jong tot oud, en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een belangrijk cultureel evenement voor zowel inwoners van Ruurlo als bezoekers van buitenaf. Het festival vindt meestal plaats in de zomer en trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

Meer foto’s in ons fotoboek