© Foto: SC Varsseveld Heren 8

Heren 8 van SC Varsseveld doen mee aan de act van FC De Rebellen en de vriendenloterij : De Wedstrijd van Je Leven. Het doel hiervan is om zo veel mogelijk stemmen binnen te halen voor het voetbalteam om vervolgens op 31 mei tegen FC De Rebellen te spelen met spelers zoals Andy van der Meijde en Wesley Sneijder.

Luuk Kromkamp, voetbaltrainer van Varsseveld Heren 8 is erg enthousiast. Samen met mijn jongens spelen ze nu 3 jaar als vriendenteam bij SC Varsseveld. Het gehele team is druk bezig om stemmen binnen te halen. Zo zijn er bekende Nederlanders waaronder Guus Hiddink, Orgel Joke en Danny Panadero gevraagd om de actie voor SC Varsseveld te promoten. Morgenavond zal er nog een ludieke actie plaatsvinden. Dan wordt er met een deel van het team een ballonvaart gemaakt. ”We hopen op mooi weer, vorige week hebben we de actie niet kunnen uitvoeren vanwege het slechte weer, nu ziet het er voor morgen gelukkig beter uit” laat Luuk Kromkamp van SC Varsseveld weten.

Ook via social media, Youtube, flyers en andere manieren wordt er aandacht gevraagd voor de actie. Op vrijdag 10 mei wordt bekend of SC Varsseveld bij de eerste 50 kans hebbende hoort. Stemmen op Heren 8 SC Varsseveld kan via de website van de actie.