Zaterdag bracht Sinterklaas ook weer een bezoek aan Keijenborg. Dit jaar kwam hij niet met een brandweerauto, golfkarretje, luxe auto of boot. De sint stond in de bak van een zijspan. De intocht begon met een optocht door het dorp, even bij de bewoners van Maria Postel naar binnen, en door richting dorpshuis De Horst.

Binnen was alles mooi versierd en werd het al snel gezellig. Toen alle kinderen en ouders binnen waren kwam sinterklaas met de hoofdpiet naar binnen. ”’Sinterklaasje kom maar binnen” werd opgezet door DJ Jeffrey en het was gelijk feest. Sinterklaas opende de middag met een woordje waarna er werd gedanst, spelletjes gedaan werd en ook De Woonboot. Er werden ook nog prijzen uitgereikt aan een drietal kinderen die de mooiste tekeningen hadden gemaakt voor de sint en zijn pieten. De andere tekeningen werden ook meegenomen.

Aan het eind van de middag deed Sinterklaas nog een oproep; ”Jullie mogen allemaal je schoen zetten vanavond.” Daarna bedankte hij iedereen die aanwezig was en de vele vrijwilligers die het mooie feest weer mogelijk hadden gemaakt.

© Foto: Arno Wolsink

Meer foto’s in ons fotoboek