Swim to Fight Cancer Achterhoek doet mee aan de landelijke actie van Stichting Fight cancer in het kader van Wereldkankerdag op 4 februari. In samenwerking met Ramon Beuk wordt aandacht gevraagd voor kanker, een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders mee te maken krijgt.

In alle culturen komen mensen samen rond de eettafel. De eettafel is niet simpelweg een plek om te eten, het is een plek van saamhorigheid en verbinding, want eten is liefde. Laat dit nu net het motto zijn van Ramon Beuk, die direct enthousiast werd over de actie van Stichting Fight cancer. Ramon z’n missie is om thuiskoken makkelijker, leuker en toegankelijker te maken voor iedereen. In zijn kookboek Wayooh!, dat iedereen die een LoveLife Diner organiseert kosteloos ontvangt, stimuleert Beuk om je eigen creativiteit in te zetten om met zijn recepten, tips en tricks de lekkerste creaties klaar te maken.”Ik vind het te gek dat Fight cancer de liefde voor het leven combineert met koken en hiermee meer aandacht wil creëren voor de ziekte kanker. Het kost mensen weinig moeite om mee te doen en ze krijgen er veel voor terug. Naast dat gasten als bedankje een donatie doen aan Fight cancer, kan iedereen ook zijn of haar eigen netwerk inzetten om nog meer geld op te halen.” aldus Ramon Beuk. Alle opgehaalde donaties gaan naar een aantal door Stichting Fight cancer geselecteerde kankeronderzoeken.

Aanmelden voor een LoveLife Diner kan op fightcancer.nl/lovelifediner. Uiteraard is het van belang om een LoveLife Diner veilig te organiseren volgens de op dat moment geldende maatregelen. Mensen die een diner organiseren ontvangen kosteloos het kookboek Wayooh! van Ramon Beuk en maken kans op leuke prijzen. de prijzen zijn onder andere een diner aan huis van Ramon Beuk, een Loetje dinerbon t.w.v. 100 euro en een Deluxe Shared Dining Box van Brasserie van Dam.

Foto: Swim to Fight Cancer