Turnsters Ilse en Calijn mochten 11 november afreizen naar Winterswijk. Helaas moest Silke verstek laten gaan door ziekte. De twee turnsters wisten stabiel te turnen in een zeer sterk deelnemersveld. Calijn behaalde een 13e plaats en Ilse werd 21e.

Zaterdag 25 november mochten er maar liefst 23 turnsters hun eerste voorronde turnen in Doetinchem. In wedstrijdronde 1 en 2 mochten de meiden van de middenbouw aan de slag. Het team met Evi, Tess en Saar werd samen met drie turnsters van RGV Ruurlo overtuigend eerste. Floor, Saar, Sofie, Linge en Lize werden knap tweede in hun ronde. Hun teammaatje Maud kwam gezellig helpen, zij kon helaas niet deelnemen door een gebroken duim.

In de derde ronde kwamen de turnsters in actie in supplement F. Er werd keurig geturnd. Als team eindigden Diede, Bente, Isis en Kim op een 4e plaats. In ronde 4 kwamen alle turnsters uit supplement G in actie; Lise, Lot, Nova, Suus, Noa, Minke, Jitske, Elize, Emme, Dewi en Marit. Beide teams wisten een gouden medaille te behalen. Sommigen kregen zelfs een tweede medaille omgehangen in het individuele klassement.

© Foto: DOG Baak