Zondag was de derde dag van de kermis in Keijenborg. Deze dag staat altijd in het teken van de kermisoptocht met daarna de prijsuitreiking en het grote feest in de tent. Er deden dit jaar weer een heel aantal wagens mee om zo weer te zorgen voor een mooie optocht. Onderweg waren diverse punten waar voor de deelnemers water kon worden getapt. Ook langs de route stonden kijkers van de optocht met een hapje en drankje klaar.

Om 18:00 uur was de prijsuitreiking voor de deelnemers van de optocht. De eerste prijs voor de grote wagens is dit jaar naar de Uilenesterstraat gegaan. Met 1016 punten wist de straat in het buitengebied van Keijenborg de eerste prijs binnen te slepen. Dit jaar was voor de Uilenesterstraat het thema ‘flodder’ de winstpakker. De grote wagen kwam overeen met de serie uit de jaren 80. Zelfs Sjakie reed rond in zijn oude eend. Aansluitend maakte toporkest “De Paloma’s” een mooie afsluiter in de Café tent. 7 Days Music ging in de grote tent verder en speelde de avond vol.

De maandag staat in het teken van het vogelschieten, de huldiging en de prijsuitreikingen van de volksspelen. De kermis wordt afgesloten met groot feest in beide tenten.

© Foto: Albert Schreuder

Meer foto’s in ons fotoboek