Deze week kon iedereen zonder afspraak een coronavaccinatie halen op onze vaccinatielocaties in Apeldoorn, Doetinchem, Lichtenvoorde en Zutphen. Op deze open inlopen wordt zeer positief gereageerd. Vanaf volgende week wordt ook Harderwijk toegevoegd aan de open inloop.

Dit betekent dat iedereen zonder afspraak zijn eerste vaccinatie kan halen op alle vaccinatielocaties van GGD Noord- en Oost-Gelderland. Op de vaccinatielocaties in Apeldoorn, Doetinchem, Harderwijk, Lichtenvoorde en Zutphen is het vanaf 16 augustus van 8.00 tot 19.00 uur mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen. De vrije inloop geldt alleen voor personen die nog geen vaccinatie hebben gehad. Een 2e prik op vrije inloopbasis is niet mogelijk. Belangrijk: neem je ID-bewijs mee.

Als de eerste vaccinatie zonder afspraak wordt gezet, dan wordt meteen een afspraak voor de 2e prik voor je gemaakt. Deze vindt minimaal 4 weken na de 1e prik plaats. De afspraak voor de 2e prik vindt in sommige gevallen op een andere locatie plaats in verband met de sluiting van vaccinatielocaties.