De voorbereidingen waren al in gang gezet, en even had de organisatie van Winterwonderland Lochem goede hoop dat het meest kleurrijke, magische evenement van het jaar door kon gaan. Maar gezien de Corona ontwikkelingen, de onzekerheden, de voorbereidingen en steeds meer tegenslagen. heeft de organisatie in goed overleg met alle partijen toch moeten besluiten dat de poorten van het Koninkrijk Winterwonderland ook dit jaar gesloten blijven.

Voorzitter Henk Harmsen van de Stichting Openluchttheater Lochem zegt dat het besluit met pijn in het hart genomen is, maar dat de veiligheid en de gezondheid van de meewerkende vrijwilligers en bezoekers het belangrijkste is en op de eerste plaats komt. De organisatie was al in volle gang. Alles was bedacht, alle sprookjes stonden al op papier, acteurs waren geregeld en zelfs was er al gestart met de bouw van het decor. “het voordeel aan dit jaar is wel dat we voor volgend jaar alles al op papier hebben en verder kunnen gaan met de voorbereidingen waar we dit jaar gestopt zijn”. Aldus Henk Harmsen.

Henk hoopt dat Winterwonderland volgend jaar weer terug kan keren naar het Openluchttheater van Lochem en iedereen weer te kunnen verwelkomen in het Koninkrijk van Winterwonderland.

Foto: Winterwonderland