© Foto: RTV Ideaal / Johan Braakman

Vrijdag was de tweede dag van het Mañana Mañana festival, dat voor het eerst in 2013 werd gehouden, is een unieke viering van muziek en cultuur.

Georganiseerd door de makers van de Zwarte Cross, vond de eerste editie plaats op Landgoed Enghuizen in Hummelo. Dit festival kenmerkt zich door een diversiteit aan muziekgenres, van klassiek tot punkrock en van electropop tot blues, waardoor bezoekers kunnen genieten van een rijke mix van muzikale stijlen. Na drie jaar verhuisde het festival naar Kasteel Vorden, waar het een samenwerking aanging met de eigenaresse van het kasteel en Geldersch Landschap & Kasteelen.

In 2021 verhuisde het festival naar Havezathe Oolde bij Laren in het Gelderse. De verhuizing markeerde een nieuwe fase voor het festival, dat bekend staat om zijn ontspannen sfeer en het aanbieden van een podium aan zowel gevestigde als opkomende artiesten. Mañana Mañana is meer dan alleen een muziekfestival; het is een ervaring waarbij theater, kunst en gemeenschapsgevoel samenkomen in een prachtige, natuurlijke omgeving.

Meer foto’s in ons fotoboek