Adverteren

Adverteren op Radio Ideaal, Ideaal Plus of IdeaalTV | Download hier de reclamefolder
Een bedrijf tot een succes maken, betekent dat mensen u moeten kennen. Adverteren op Radio Ideaal, Ideaal Plus en IdeaalTV is het middel om een goede naamsbekendheid op te bouwen. Door te adverteren bij Ideaal komt u in contact met uw doelgroep in de Achterhoek en dat is wat u nodig heeft om uw organisatie tot een succes te maken.

Voordelen van adverteren bij Radio Ideaal / Ideaal Plus
Bij Ideaal adverteert u regiogericht. Dat betekent dat u nog gerichter kunt inspelen op de doelgroep tegen relatief lage kosten. Daarnaast heeft Ideaal een grote naamsbekendheid in de regio en staat Ideaal dichtbij de mensen. Adverteren bij ons kan ervoor zorgen dat u sneller de gewenste vertrouwensband opbouwt met uw doelgroep.

Voordelen van adverteren op Radio Ideaal / Ideaal Plus
– Snel en goedkoop te realiseren
– Radio is geen zapmedium
– Groot bereik in de Achterhoek

Adverteren op Radio Ideaal / Ideaal Plus werkt
Bij Radio Ideaal en Ideaal Plus heeft u de mogelijkheid om heel gericht in uw omgeving te adverteren en uw bereik is groot, want Radio Ideaal en Ideaal Plus kent al jaren een groot en trouw luisterpubliek dat nog steeds dagelijks groeit. Tegen relatief lage kosten brengt u uw boodschap razendsnel bij de Achterhoekse luisteraars.

Adverteren op IdeaalTV
Adverteren op IdeaalTV brengt uw bedrijf snel en gemakkelijk in de huiskamers van kijkers in de gemeente Bronckhorst, Lochem en omliggende gemeentes. Tegen relatief lage kosten maakt u de kijker bekend met uw beeldmerk en uitstraling. Reclame op IdeaalTV is een perfecte mix met radioreclame op Radio Ideaal en/of Ideaal Plus.

Voordelen van adverteren op IdeaalTV
– Zeer geschikt voor imagocampagnes
– Een beeld spreekt voor zich
– Snel en eenvoudig de huiskamer van de consument bereiken
– Een groot bereik en trouwe kijkers

Meer weten of een offerte?
Wilt u meer weten of graag een offerte ontvangen? Neem dan contact op met René Regelink of Hugo Heideman via reclame@radioideaal.nl of via 0314-624002. Download hier de reclamefolder