Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Liesbeth Pieterse exposeert in gemeentehuis Bronckhorst

8 juli - 30 september

Van juli tot begin oktober exposeert kunstenares Liesbeth Pieterse met haar foto’s in het gemeentehuis. Het thema van deze foto-expositie is Hollandschappelijk Bronkhorst e.o. Bij deze expositie zijn het de structuren, kleur-of lichteffecten, de specifieke onderdelen van huizen, gebouwen en landschappen, die de sfeer van de gemeente Bronckhorst laten bepalen voor de toeschouwer. Inwoners en bezoekers van Bronckhorst zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De collectie is tijdens openingstijden van het gemeentehuis te zien. Wanneer je het gemeentehuis binnenloopt, hangen de foto’s in de ruimte direct rechts van de ingang.

Liesbeth Pieterse uit Drempt is autonoom beeldend kunstenaar. Ze volgde vele vakdocenten en rondde haar studiecarrière af met de Staats-vakopleiding aan de academie voor Schone Kunsten in Arendonk. Ze vindt het ambacht als basis van haar werk belangrijk. Haar werkstijl is ontwikkeld van illustrator en fijnschilderen naar los, raak en toetsig werk. De diversiteit van haar werk is kenmerkend; ze is multi-gedisciplineerd. De beheersing van vele technieken en uitingen op het platte vlak is hoe zij zelf is. Ze kiest het medium wat bij haar uitingen past, want Liesbeth schildert, etst, tekent en schrijft.

En met de iPhone legt ze haar wereld vast. De foto’s, die ze in het gemeentehuis exposeert, zijn gemaakt in het genre iPhone Art. IPhone Art is een manier om via een iPhone fotografische indrukken weer te geven. Niet de apparatuur is volgens Liesbeth belangrijk voor het resultaat maar het oog.

Gegevens

Begin:
8 juli
Einde:
30 september