© Foto: RTV Ideaal / Johan Braakman

De zaterdagavond van de Vordense Zomerfeesten was een gedenkwaardige gebeurtenis, bekend als “De nacht van Vorden”, waar een enthousiast publiek genoot van de muzikale kunsten van The Night Flight. Deze band, bestaande uit negen jonge en getalenteerde muzikanten, nam het publiek mee op een indrukwekkende reis door de wereld van high-end entertainment en interactie. Hun repertoire, dat een breed scala aan herkenbare nummers omvatte, zorgde voor een gegarandeerd feestelijke sfeer onder de aanwezigen.

Daarnaast maakte Brian Vliem, beter bekend als Zanger Brian en recentelijk bekend van zijn verschijning in “I can see your Voice”, een spetterende indruk met zijn optreden. Met zingen als zijn grootste passie, heeft de slechts 21-jarige Brian zijn muzikale carrière zien evolueren van optredens op buurtbarbecues tot het worden van een veelgevraagd artiest.

DJ Mike van Doorn, die al sinds 1985 actief is als DJ, bracht zijn meer dan 35 jaar ervaring naar het evenement. Mike is ook een bekend gezicht en geluid op verjaardagen, kermissen, bruiloften, bedrijfsfeesten en zowel grote als kleine festivals. Zijn bijdrage aan de avond was onmiskenbaar en droeg bij aan de levendige sfeer die de “Nacht van Vorden” zo speciaal maakte.

Meer foto’s in ons fotoboek