© Foto: Takkenkamp Groep

Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers, met ondermeer een grote vestiging in Zelhem, is de winnaar van de veiling voor het nieuwe isolatiecollectief van Vereniging Eigen Huis. Via het collectief kunnen woningeigenaren hun woning voordelig laten isoleren met de zekerheid van vakkundige uitvoering en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Collectieve inkoopacties zijn al jarenlang een succesformule van Vereniging Eigen Huis. Met het nieuwe collectief voor isoleren profiteren woningeigenaren van goed isolatie-advies en uitvoering door een specialist, tegen een scherpe prijs. Isolatiebedrijven die deelnemen aan de veiling moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo kijkt Vereniging Eigen Huis onder meer naar de certificering, de financiële gezondheid en of de bedrijven voldoen aan alle eisen van veilig werken. Na uitvoering controleert Vereniging Eigen Huis de opleverdocumentatie om te zien of het werk aan alle eisen voldoet.

Takkenkamp is specialist in het verduurzamen van vastgoed door heel Nederland met ruim 85 jaar ervaring. Het bedrijf helpt zowel particuliere als zakelijke klanten bij de energiebesparing en waardestijging van hun woningen en gebouwen. Per jaar worden zo’n 24.000 woningen door Takkenkamp geïsoleerd.