© Foto: RTV Ideaal / Gerrie Evers

De afgeladen volle accommodatie van ZZC’20 in Zelhem was het de basis voor de oefenwedstrijd van De Graafschap tegen Jong Feyenoord.

In de eerste helft viel er voor beide kanten geen grote kansen te melden. De sporadische kansen waren vaak voor Jong Feyenoord. Aan De Graafschap kant was het vaak te slordig om direct gevaarlijk te worden. Toch kwam De Graafschap op voorsprong in de eerste helft. Ibrahim El Kadiri werd met een steekpass weggestuurd en rondde deze kans goed af; 0-1.

In de tweede helft werd het spelniveau er niet beter op. Met name slordigheden in het spel van De Graafschap zorgde ervoor dat Jong Feyenoord eerst langszij kon komen en daarna de voorsprong pakte. Tien minuten voor het einde werd de wedstrijd beslist en scoorden de Rotterdammers met 1-3. Dit wisten ze vol te houden tot het fluitsignaal.

Zondag 11 augustus om 16:45 uur trapt De Graafschap in Stadion De Vijverberg de competitie af tegen FC Volendam.