© Foto: Zelhems Mannenkoor

Het Zelhems Mannenkoor gaat na de vakantie op 22 augustus 2024 in het 75 jarig jubileumjaar weer van start met de wekelijkse repetities op de donderdagavond. De wekelijkse repetities van 19:45 uur tot 22:00 uur vinden plaats in Cultureel Centrum De Brink in Zelhem. Ook dit jaar zal het koor onder leiding staan van dirigente Susanna Veerman en de vaste pianiste Yvonne Beeftink.

Het mannenkoor gaat dan vanaf eind augustus alweer volop in voorbereiding voor de Kerstsamenzang op zondag 15 december. ”Het mannenkoor kan wel wat versterking gebruiken. Mannen die belangstelling hebben om eens een repetitieavond mee te maken zijn iedere donderdagavond van harte welkom. Kom dus geheel vrijblijvend eens binnenlopen” aldus koorlid Bertus Menkveld tegen RTV Ideaal.

Het Mannenkoor van Zelhem zal ook te beluisteren zijn op zondag 1 september tijdens de Halse dag in de kerk in Halle, op 8 september werkt het koor mee aan de kerkdienst in het Slingelandziekenhuis en op 22 september is er een dialectdienst in de Lambertikerk in Zelhem. Ook hieraan zal het koor haar medewerking verlenen. De voorganger in deze dienst is koorlid Gerrit Wesselink.