© Foto: RTV Ideaal / Johan Braakman

In een betoverend bos in Gorssel, waar de bomen fluisteren en dieren spreken, vond een bijzondere voorstelling plaats. ‘Er was eens…’, een verhaal geweven uit de draden van fantasie en werkelijkheid, komt tot leven door de creatieve geest van Wilma Makkink en haar trouwe vrienden. Het was een middag in het Openluchttheater Gorssel en iedereen die in de magie van sprookjes geloofd welkom was.

Kinderen kregen de kans om niet alleen toeschouwers te zijn, maar ook deel te nemen aan dit spektakel. Ze konden zich verkleden als hun favoriete sprookjesfiguur, zij aan zij met Roodkapje wandelen of de hand schudden van een dappere prins. Het bos kwam tot leven met de aanwezigheid van feeën en andere magische wezens, die allemaal samenkwamen in dit schrikkeljaar, een zeldzaam moment dat slechts eens in de vier jaar voorkomt.

In het schilderachtige Openluchttheater Gorssel werd een betoverende kindervoorstelling tot leven gebracht, waarbij een cast van talentvolle acteurs en actrices de sprookjesfiguren vertolkte. Onder hen bevonden zich Fabian Bonte, Marie-Christien Grotenhuis, Gerrit Grotenhuis, Irma Harmsen, en vele anderen, die samen een magisch spektakel creërden. Deze voorstelling, die slechts eens in een schrikkeljaar plaatsvond, bood kinderen niet alleen een onvergetelijke ervaring maar ook een geluksmuntje dat naar verluidt sprookjes doet uitkomen.

Meer foto’s in ons fotoboek