© Foto: Tessa van der Veen

Het was zondag wel even een uitdaging voor de bakkers van Heel Halle Bakt om met de weersomstandigheden een smakelijke taart aan te komen. ”Maar het is ze allemaal gelukt en ze hebben het onze juryleden behoorlijk lastig gemaakt. We hadden de categorie tot 12 jaar en de categorie van 12 en alles daarboven” aldus de organisatie.

Alle ingrediënten zijn aan bod gekomen; van zure citroen tot zoete chocolade, bosbessen, frambozen en bramen en natuurlijk heel veel boter. In de sfeervolle tijdelijke kantine van sv Halle deden Casper Lammers en Karina Heerink hun uiterste best om de beste taarten eruit te halen. En als een echte Janny en Robert werden er ook vragen aan de deelnemers gesteld over de gebruikte ingrediënten en technieken.

Iris won in de categorie tot 12 jaar met haar prachtige schaap en in de categorie van 12 tot… won Anna met haar zomerse citroentaart. Zij kregen beiden een cadeaubon van een taartenbakwinkel. Alle deelnemers kregen nog een attentie mee en gingen tevreden huiswaarts. Sommige met gesmolten taarten maar dat mocht de pret niet drukken.

Meer foto’s in ons fotoboek