© Foto: Elver

Per 18 november 2024 start Saskia Emmerik als de nieuwe bestuurder van Elver. Met een warm hart voor de zorg en veel ervaring in de gehandicaptenzorg, is Saskia de opvolger van Irma Harmelink. Na zeven jaar bij Elver stopt Irma met haar werk, om meer rust en ruimte te hebben voor andere dingen in het leven.

Op dit moment is Saskia werkzaam als directeur regio Gelderland-Midden bij ‘s Heeren Loo. Een collega zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. De gehandicaptenzorg is dus geen onbekend terrein. “Ik kijk er ontzettend naar uit om aan de slag te gaan bij Elver. Samen gaan we ervoor zorgen dat onze cliënten zich gehoord, gezien en ondersteund voelen in alles wat ze doen” aldus Saskia.

“Elver staat voor ‘elk verhaal telt,’ en ik vind het een voorrecht om een bijdrage te gaan leveren aan het behouden van bestaande verhalen en het laten tellen van nieuwe verhalen.” In haar nieuwe rol zet Saskia zich in om samen met medewerkers en andere betrokkenen zorg te dragen voor een zo gewoon mogelijk leven voor bewoners en deelnemers.