Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ierse en Schotse Volksmuziek in Theater Onder de Molen

4 oktober

Vrijdagavond 4 oktober wordt Theater Onder de Molen opnieuw het decor voor een muzikale avond vol Ierse en Schotse volksmuziek. Dit keer presenteert het Trio In Petto hun unieke interpretatie van deze rijke tradities.

Met hun prachtige driestemmige zang en een divers palet aan instrumenten, waaronder harp, piano, contrabas, viool, mandoline, gitaar, tin whistle, low whistle en accordeon, neemt het trio het publiek mee op een muzikale ontdekkingsreis. Hun muziek creëert een sfeervolle ambiance die de luisteraars onderdompelt in de mystieke Keltische wereld.

In hun biografie benadrukt het trio dat zij vooral gewaardeerd worden om het open karakter en de echtheid van hun optredens. De meeslepende melodieën en serene nummers raken vaak een gevoelige snaar, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Een concert van Trio In Petto is dan ook een gelegenheid die je niet wilt missen.

Als bezoeker word je meegevoerd door de klanken en verhalen van de Keltische traditie! De aanvang is om 20:00 uur en de toegangsprijs bedraagt €17,50. Reserveren via de website van Theater Onder de Molen wordt sterk aangeraden.

© Foto: PR Trio In Petto

Gegevens

Datum:
4 oktober