Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Muziek, workshops en kunst tijdens open tuin Harfsen

13 oktober

Op zondag 13 oktober is de tweede open tuindag op het adres Jufferdijk 8 in Harfsen. De eerste open dag op 22 september was bijzonder succesvol. In oktober is de tuin in herfsttooi. Dit vieren de eigenaren Theo Smidt en Atty van de Brake met drie bijzondere workshops en een optreden van Ilse Oversier met haar Sounds of Healing.

De tuin is vrij toegankelijk om rond te dwalen. Er staan meer dan veertig kunstwerken van diverse materialen. De open tuindag op 13 oktober is vanaf 10 tot 16 uur. Het adres is Jufferdijk 8 in Harfsen. Aanmelden voor tuinwandeling of mini-workshop is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Er is koffie en thee met wat lekkers en een toilet.
Ilse Oversier

Voor het optreden van Ilse Oversier is aanmelding wel gewenst omdat er beperkt ruimte is. Graag aanmelden via attyvandebrake@gmail.com. Er zijn geen kosten aan verbonden. Let op: er is beperkt plaats op een stoel, het verzoek is om op de grond te zitten (neem eventueel eigen kussen/dekentje mee). De inloop voor de Sounds of Healing is vanaf 11.00 uur.

© Foto: PR

Gegevens

Datum:
13 oktober