Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rapper Pjotr geeft gratis workshops voor jongeren

12 oktober @ 10:00 - 15:30

Op zaterdag 12 oktober biedt Amphion een unieke kans voor jonge muzikanten en muziekliefhebbers om samen te werken met Pjotr, een maatschappelijk betrokken rapper. Deze workshops zijn een mooie kans om meer te leren over muziek maken, van het schrijven van teksten tot het programmeren van beats.

Pjotr is een opkomende artiest die in korte tijd veel bereikt heeft. Zijn doorbraak kwam met de hit ‘Zonneschijn’, die miljoenen keren werd gestreamd. Sindsdien heeft hij zijn stempel gedrukt op de Nederlandse muziekscene met diverse succesvolle projecten, waaronder zijn recente album ‘Paradijs’. Pjotr inspireert jongeren met zijn muziek en zijn betrokkenheid bij maatschappelijke thema’s.

Er zijn twee workshoptijden: 10:00 of 13:30. Tijdens deze sessies krijgen deelnemers de kans om samen met Pjotr en docenten van Blend-It eigen muziek te maken. Geleerd worden: de basis van teksten schrijven, beats programmeren, en het opnemen en mixen van nummers. Aan het einde van de dag presenteren de deelnemers hun creaties op het podium van de Plug & Play Zaal.

De gratis workshops met Pjotr in Amphion Muziekschool in Doetinchem. Aanmelden kan via: www.amphion.nl/blendit

© Foto: Jantina Talsma

Gegevens

Datum:
12 oktober
Tijd:
10:00 - 15:30
Site:
www.amphion.nl/blendit

Locatie

in Amphion Muziekschool
Bizetlaan 1
Doetinchem,
+ Google Maps