Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Deutsche Abend in Muziekcafé De Lantaern

2 november @ 20:30 - 23:00

€ 9,00

Een Deutsche Abend in de Lantaern? Aber natürlich! Wij zijn hier tenslotte allemaal grenslanders. En dat geldt zeker voor de muzikanten van deze avond: Paul Mulder, Theo Scholten en Johan Hendriks die op 2 november komen spelen.

Paul Mulder, zanger en gitarist, groeide op in Tolkamer, waar de Deutsche Schlagers dagelijks uit de jukebox knalden in het café van zijn ouders. Deze muzikale invloeden zijn hem met de paplepel ingegoten. Theo Scholten stond als jochie al bekend om zijn accordeonspel. Polka’s en Unterhaltungsmusik waren zijn eerste liefde. Geboren in Wehl, een plek die ooit toebehoorde aan Pruisen, zit de Duitse invloed diep in zijn muzikale roots.

Johan Hendriks, drummer van Drie Keer Niks en Dauerbrenner, heeft een carrière die tot ver over de grens reikt, tot in Emmerich en weer terug. Vanuit zijn huis in Lobith kijkt hij uit op de Eltenberg, en ook zijn muzikale wortels liggen stevig in de Duitse grond. De avond zal een muzikale reis zijn langs bekende Duitse grootheden zoals Nena, Heino, Trio, Udo Jürgens, Helene Fischer en Peter Maffay. Een feest van herkenning en meezingen gegarandeerd.

Kaarten kosten € 9,- en zijn te reserveren via www.delantaern.nl. De aanvang is 20.30 uur.

© Foto: Paul Mulder, Theo Scholten en Johan Hendriks

Gegevens

Datum:
2 november
Tijd:
20:30 - 23:00
Kosten:
€ 9,00
Site:
www.delantaern.nl

Locatie

De Lantaern
De Hooge Bongert 3
Zevenaar,
+ Google Maps