Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Muzikale kindertheatervoorstelling van Percossa

27 oktober @ 15:00 - 17:00

€ 12,50

De kindertheatervoorstelling ‘Kees (of de jongen die te veel scheetjes liet)’ van Percossa is zondag 27 oktober te zien in het DRU theater. ‘Kees (of de jongen die te veel scheetjes liet)’ is een muzikale feelgood-voorstelling waarin kinderen leren dat er wel honderd manieren zijn om met hun angsten om te gaan. Deze show, speciaal voor kinderen van 5 tot 10 jaar, neemt de kinderen mee in de grenzeloze fantasiewereld van Kees.

Kees woont in een oud huis met ouders die altijd druk zijn met werk, waardoor hij vaak alleen is. Maar dat vindt hij niet erg: met zijn fantasie bouwt hij de meest fantastische hutten, tekent hij maffe cartoonfiguren, en verzint hij verhalen over ridders, kastelen en rovers. ’s Nachts, als hij wakker ligt, hoort hij zijn ouders praten over dingen die hij niet begrijpt, zoals het nieuws of werkruzies. Zijn onbegrip vormt in zijn verbeelding enorme, onoverwinnelijke monsters die zijn wereld dreigen binnen te dringen.

Kees sluit zich op in zijn kamer met zijn ‘pilotenhelm’ op, zijn favoriete boek en de tv aan om enge geluiden te verjagen. Maar zelfs in deze veilige haven neemt zijn fantasie de overhand. Het is tijd voor Kees om op avontuur te gaan en zijn angsten recht in de ogen te kijken. De voorstelling begint om 15.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van DRU Industriepark.

© Foto: Boy Hazes

Gegevens

Datum:
27 oktober
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€ 12,50
Site:
www.dru-industriepark.nl

Locatie

DRU Industriepark
Ulft, + Google Maps