Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jazz Jam: Jazz & Blues in de Koppelkerk

27 oktober @ 15:00 - 17:00

‘It don’t mean a thing, if it ain’t got that swing’. Dit nummer van Duke Ellington is het Leitmotiv van de Duits-Nederlandse band Jab. Op 27 oktober is deze band te horen in de Koppelkerk in Bredevoort.

JaB is een bijzondere jazzband die zowel uit Duitse als Nederlandse muzikanten bestaat. De band is vooral te vinden in het westen van het Münsterland en het oosten van Nederland. Zij spelen sinds 1995 traditionele jazz, swing, Latin, maar ook blues, jazzrock en funk. De band ontdekte bij toeval hun liefde voor jazz en de onuitputtelijke mogelijkheden ervan, na decennia van uitproberen in een grote verscheidenheid aan bands.

JaB presenteert zich ontspannen en bescheiden, maar ook veelzijdig en interessant. De interpretatie van de nummers is vaak ongebruikelijk. De band wil vooral de luisteraars inspireren met pakkende, goed te volgen, en zeer persoonlijke arrangementen om anderen en zichzelf plezier te bezorgen. Door het zeer brede muzikale bereik past JaB zich makkelijk aan, aan elk publiek en aan elke gelegenheid.

Het concert begint om 15:00 uur. De toegang is gratis, een vrije gift wordt gewaardeerd.

© Foto: PR

Gegevens

Datum:
27 oktober
Tijd:
15:00 - 17:00
Site:
www.koppelkerk.nl

Locatie

Koppelkerk Bredevoort
Koppelstraat 35
Bredevoort, Nederland
+ Google Maps