Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Test je kennis en steun goede doelen

22 november @ 19:30 - 23:00

€ 6,00

Iedereen die zin heeft in een gezellige en leerzame avond, met een drankje en een hapje is vrijdag 22 november welkom bij de Pubquiz van de Lions in het Anker in Steenderen.

Ook deze keer heeft Lionsclub Bronckhorst weer een aantal vragen bedacht over de natuur, geografie, sport, kunst en de actualiteit. In de pauze zoals altijd een praktische puzzel.
Er is volop gelegenheid om mensen te ontmoeten en bij te praten met oude bekenden. Gezelligheid vormt een belangrijk doel van deze avond. Met deelname worden goede doelen gesteund. Dit jaar zijn dat: LCIF, Lionsclub International Foundation, UAF, ondersteunen gevluchte studenten en professionals o.a. bij hun studie en Scholenproject Zelhem-Westerbork 2025.

Iedereen is welkom, dus kom met een veelzijdig team van 4 personen. Bedenk eerst een leuke en/of ludieke naam voor jouw team en meld je aan. Deelname kost € 6,- per persoon. Het winnende team ontvangt een kleine attentie. Opgeven kan tot 15 novemberbij Walter Stellaart per e-mail naar walter@stellaart.nl.

© Foto: Pixabay

Gegevens

Datum:
22 november
Tijd:
19:30 - 23:00
Kosten:
€ 6,00

Locatie

Het Anker
Dorpsstraat 20
Steenderen,
+ Google Maps