Actie: Ideaal VeurMekaar

Wat is Ideaal VeurMekaar?
Ideaal VeurMekaar is een initiatief van ReadShop Zelhem en Radio Ideaal. Met Ideaal VeurMekaar zetten ReadShop Zelhem en Radio Ideaal hun schouders eronder met een marathonuitzending in de week voorafgaand aan Kerstmis. Samen met Zelhem en omgeving zamelt Ideaal VeurMekaar geld in voor het goede doel.

Waar gaat de opbrengst van Ideaal VeurMekaar 2022 naartoe?
Dit jaar schenken we aan de Voedselbank Doetinchem/Bronckhorst. De Voedselbank is een ANBI erkende stichting. Iedere week deelt de Voedselbank pakketten uit met een waarde van circa 25,00 euro. Zij maken natuurlijk kosten voor vervoer, opslag, koeling enzovoorts. De kosten bedragen 2,50 euro per uitgegeven pakket. Op dit moment zijn in de gemeente Doetinchem en Bronckhorst ruim 260 klanten afhankelijk van deze voedselpakketten. En dit aantal loopt steeds meer op!

Op welke manier halen we samen geld op voor Ideaal VeurMekaar 2022?
Radio Ideaal zendt uit vanuit de pop-upstudio in boekwinkel ReadShop Zelhem. ReadShop Zelhem stelt hiervoor de winkel beschikbaar.
De uitzending vindt plaats op:
Vrijdag 16 december van 14:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 17 december van 10:00 tot 16:00 uur
Zondag 18 december van 12:00 tot 17:00 uur

Wat kan jij doen?
We kunnen echter niet zonder jouw hulp, jij kan écht het verschil maken! Hoe? Door te doneren of een verzoekplaat aan te vragen, of in actie te komen met bijvoorbeeld een sponsorloop of oliebollenverkoop. Scan de QR-code en doneer veilig online of kom langs bij ReadShop Zelhem en doe jouw donatie in de Ideaal Veurmekaar-brievenbus. DONEER NU!