Actie: Ideaal VeurMekaar 2023

Wat is Ideaal VeurMekaar?
Ideaal VeurMekaar is een initiatief van ReadShop Zelhem en Radio Ideaal. Met Ideaal VeurMekaar zetten ReadShop Zelhem en Radio Ideaal hun schouders eronder met een marathonuitzending in de week voorafgaand aan Kerstmis. Samen met Zelhem en omgeving zamelt Ideaal VeurMekaar geld in voor het goede doel.

Waar gaat de opbrengst van Ideaal VeurMekaar 2023 naartoe?
Dit jaar gaat de opbrengt van de inzamelactie naar de Stichting Jeugd- en Jongerensociëteit Zelhem. 43 jaar geleden is Stichting Jeugd- en Jongerensociëteit Zelhem opgericht door een groep enthousiaste jongeren. Van begin af aan organiseren zij de populaire kindervakantieweek. De enthousiaste vrijwilligers zijn ook altijd in Zelhem te vinden bij de jaarlijkse feesten. Lees meer op de website van de Stichting Jeugd- en Jongerensociëteit Zelhem.

Op welke manier halen we samen geld op voor Ideaal VeurMekaar 2023?
Radio Ideaal zendt uit vanuit de pop-upstudio in boekwinkel ReadShop Zelhem. ReadShop Zelhem stelt hiervoor de winkel beschikbaar.
De uitzendingen vinden plaats op:
Zaterdag 16 december van 10:00 tot 16:00 uur.
Zondag 17 december van 12:00 tot 17:00 uur.

Wat kan jij doen?
-We kunnen echter niet zonder jouw hulp, jij kan écht het verschil maken! Hoe? Door te doneren of een verzoekplaat aan te vragen, of in actie te komen met bijvoorbeeld een sponsorloop of oliebollenverkoop. Kom langs bij ReadShop Zelhem en doe jouw donatie in de Ideaal Veurmekaar-brievenbus.

1. Ga naar deze link en doneer uw bedrag. De keuze van het bedrag is zelf in te vullen.
2. Nadat u een bijdrage heeft gedaan kunt u naar deze pagina gaan om een nummer aan te vragen. Vermeldt daarbij even welke Artiest, Titel en waarom u het nummer aan wilt vragen.
3. Luister naar Radio Ideaal of kijk naar IdeaalTV en hoor uw verzoekplaat voorbij komen!