© Foto: Ronny Wormgoor

Vrijdag was de laatste dag van de Avond4Daagse in Hengelo. De vele wandelaars vertrokken vroeg in de avond aan hun laatste routes voor 2024. Na de mooie tochten van 5 en 10 kilometer kwamen de wandelaars terug bij de finish waar familie en vrienden bij de grote boog stonden om de intocht tot een groot succes te maken.

Ook werd er dit jaar weer gestreden om diverse bekers. Zo won de groep uit Keijenborg de eerste prijs. Nadat ze deze wisselbeker drie keer in ontvangst mochten nemen hebben ze nu de beker mogen houden. OBS Rozengaardsweide uit Hengelo wist plek twee binnen te halen en De Mettemaat kreeg dit jaar de beker voor plek drie. Ieder jaar heeft de organisatie weer bekers om uit te geven, zo blijft het altijd een strijd welke ingeschreven groep zich het mooist, best, en gezelligst kleed. Ook de sfeer in de groep is bepalend voor de notatie.

Zoals gebruikelijk kon er na de Avond4Daagse worden genoten van een heerlijke puntzak patat en kon er worden gedanst op de muziek van DJ Jeffrey. De organisatie is blij dat ook deze editie weer goed is verlopen. Nieuw dit jaar was het digitaal scannen van de startbewijzen. De eerste dag gaf dit wat problemen maar de dagen daarna verliep de start soepel.

Meer foto’s in ons fotoboek