© Foto: RTV Ideaal / Johan Braakman

Zondag vond de vijftiende en tevens laatste editie van ‘Lös op ‘t grös’ aan de Kanaaldijk in Lochem plaats. Het was een gedenkwaardige gebeurtenis. Vrienden kwamen samen om voor vrienden te spelen en zo werd er een warme gemeenschapssfeer creërend.

Het Lochems Mannenkoor, Versatile, Two Planets, Henny & Francisca, en als hekkensluiter Froxx leverden stuk voor stuk optredens die het publiek wisten te raken en te vermaken. Het tuinconcert, geïnspireerd door de Amerikaanse stijl, bood een unieke ervaring waarbij de muziek samensmolt met de natuurlijke omgeving, waardoor een onvergetelijke ambiance ontstond. Het geliefde Prego ijs uit Lochem was weer aanwezig, waardoor bezoekers konden genieten van lokale lekkernijen terwijl ze luisterden naar de fijne muziek.

De toegang tot dit prachtige tuinfeest was gratis, wat de toegankelijkheid van het evenement benadrukte. Het was een dag waarop muziek, vriendschap en gemeenschapsgevoel hand in hand gingen, een perfecte afsluiting van een serie die ongetwijfeld nog lang in de herinnering zal blijven.

Meer foto’s in ons fotoboek