Op zaterdag 4 maart zullen in Hengelo Gelderland de deuren van de Welkoop gaan sluiten. Dinant en Dinie stoppen met de winkel door het gebrek aan een opvolger. Dinant begon als bedrijfsleider bij de Welkoop winkel in Hengelo GLD. Een winkel die toen voorzag in alles wat “de boer” nodig had. Dinie voegde zich later bij dit avontuur toen het pand en exploitatie werden overgenomen. De reis door de jaren heen resulteerde in een winkel die doorgroeide tot een winkel waar iedereen kon vinden wat hij of zij nodig had.

Tot voorkort hadden Marieke en Caroline de intentie de exploitatie voort te zetten. Echter door onvoldoende vertrouwen in de toekomst, de onzekere tijden en het huidige economische klimaat heeft het er toe geleid dat zij andere keuzes gaan maken. ”Wij hebben met veel plezier gewerkt in de winkel en willen dan ook iedereen bedanken die al die jaren klant is geweest. Daarnaast bedanken wij natuurlijk ook al onze medewerkers die al die jaren Welkoop hebben laten groeien tot het bedrijf wat het nu is” laat Dinant weten.

Tot en met 4 maart kan er nog worden geprofiteerd van de opheffingsuitverkoop, daarna gaan de deuren definitief op slot.

© Foto: Facebook / Welkoop Hengelo