© Foto: BuitenSoos LIVE / Voltage

Vrijdag 29 november zal er weer een geweldige editie BuitenSoos LIVE plaatsvinden in Poppodium BuitenSoos te Zutphen met Voltage. Deze Nederlandse roots-rockband maakt stevige en recht voor z’n raap southern rock, Americana en country en speelt elk optreden met een passie alsof het hun laatste is.

Voltage is al sinds 2011 hard aan het werk om hun eigen geluid te creëren en liet zich daarbij inspireren door rockers als Status Quo, ZZ Top en AC/DC waarna later ook Americana en country aan het bandgeluid werden toegevoegd. Deze zomer treden ze al op tijdens meerdere festivals waaronder Zwarte Cross en Rock-On Outdoor.

”Naast Voltage zal er ook een toffe en bijpassende support act het podium betreden, maar dit zal later worden bekendgemaakt. Het gaat in ieder geval een avond worden die je als muziekliefhebber niet wil missen” aldus Nana Veerman van Theater Hanzehof & Buitensociëteit. Poppodium BuitenSoos is een poptempel in Zutphen, waar liefhebbers van livemuziek kunnen samenkomen om te genieten van optredens van zowel opkomende als gevestigde artiesten.